miercuri, 7 decembrie 2016

Joaca Tolontan fair-play?



Pana nu de mult, Catalin Tolontan ajunsese sa fie un erou in viziunea tuturor romanilor. Nu de multa vreme, am inceput sa ma indoiesc de integritatea sa. Nu imi este clar care este motivul pentru care Tolo a aruncat cateva articole cel putin dubioase in ultima vreme.

Am impresia ca toata imaginea buna pe care si-a creat-o dupa ce a scos la iveala atatea scandaluri si de pe urma carora multi corupti au facut puscarie, s-au sinucis sau tremura de frica, o foloseste acum in scopuri politice. Daca face acest lucru din prietenie sau are anumite beneficii, nu avem de unde sa stim. Oricum, e adevarat ca se poate justifica prin faptul ca presa trebuie sa fie libera, bla bla…

Articolul pe care a trebuit sa il citesc de doua ori ca sa fiu sigur ca asta a zis Tolontan, il aveti aici : http://www.tolo.ro/2016/10/21/relativizarea-alegerilor-ceea-ce-ne-orpileaza-la-trump-ne-incinta-la-ciolos/ . Cititi-l si spuneti ca asta nu este dezimformare de nivel mediocru. Ciolos spune ca doreste ca alegerile sa fie corecte, in conditiile in care Romania are o “traditie” in fraudarea lor. Trump spune ca dupa alegeri se gandeste la contestare in cazul in care pierde, traditia americanilor stand in faptul ca alegerile la ei nu au fost pus niciodata puse la indoiala. Costul acelor camere care vor filma numararea voturilor este mic, daca ne gandim ca examenul de Bac este filmat, deci aveam deja o parte din infrastructura.

A mai fost un articol in care facea o paralela intre acel jurnalist de la Hotnews care l-a jignit pe Ponta si nu stiu ce jurnalist care a facut asta in America, contextul fiind si acolo diferit.

Insa am observat cu stupoare ca dupa ce l-a prins cu mata-n sac pe directorul spitalului Malaxa, dupa mai multe articole, asa incepe ultima sa postare pe blog: “ Prezența prezenței Alinei Gorghiu și a lui Vasile Blaga la inaugurarea casei de bătrîni a lui Secureanu îi poate interesa de procurorii DNA.” (http://www.tolo.ro/2016/12/06/secureanu-s-a-pus-pe-statuia-lui-eminescu-i-a-urat-craciun-fericit-lui-seneca-si-vrea-sa-cumpere-apartamentul-rapps-in-numele-lui-constantin-brancusi/ ). Firea se pare ca a fost informata si sfatuita sa il elimine rapid pe directorul corupt.


Bai Tolo, din partea mea poti sa ii bagi pe toti penelistii si basistii si ce mai vrei tu la parnaie, ca vedem si noi ca merita. Tot respectul pentru investigatii si ce ai realizat cu acestea. Problema mea e alta. Daca ai vreun interes sa ii protejezi pe ALDE Ponta, macar nu mai posta nimic prin care sa dezimformezi oamenii. Pur si simplu lasa-i in pace si prinde-i pe coruptii din tabara cealalta. Nu iti irosi inteligenta si tot ce ai realizat pana acum in scopuri meschine. J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu